top of page
PIVO OKT 2023-147.jpg

Middag med

unika viner

6 december 18:00 - FULLSATT

Hej kära vinvänner,

Vi är glada att bjuda in dig till en oförglömlig kväll av förtrollande smaker och exceptionella viner på Meet. Vår "MIDDAG MED UNIKA VINER" kommer att äga rum den 6 december kl. 18.00 och är en sällsynt chans att utforska några av vinvärldens mest exklusiva skatter. Ett sådant enastående evenemang förtjänar att bli delat med nära och kära. Boka dina platser i tid, eftersom vi endast har 13 platser tillgängliga för denna exklusiva kväll. Det är en chans att skapa minnen och njuta av gastronomi som du sent kommer att glömma.

 

Guiding av Marcel Visser från Grythyttan Vintage Selection: Vår vinkännare och expert, Marcel, kommer att guida dig genom denna smakresa och dela med sig av insikter om de utvalda vinerna och deras unika historier.

 

Grythyttan Vintage Selection är en unik vinimportör som specialiserar sig på lagrade viner, noggrant utvalda från handlare över hela Europa. De erbjuder lagrade viner i olika prisklasser och har den nödvändiga expertisen för att matcha vinerna med höga krav på vinupplevelsen. Ibland hittar de exceptionella viner med fascinerande historier som förhöjer måltiden.

Superkul att kvällen är fullbokad. Missa inte nästa möjlighet. Skriv upp dig på våra nyhetsbrev nedan

Hör Sommelier Marcel prata om kvällen

Meny

Aperitiff  - Champagne Brut Tradition M. Hostomme

Förrätt: Utvalda charkuterier samt en liten råbiff. Vin:1998 Chateau de Fieuzal Blanc

Mellanrätt: Wagyu från Kagoshima i Japan. Vin:1934 Imperial Gran Reserva CVNE

Varmrätt: Entrecôte på ben, med utvalda tillbehör. Vin:1983 Chateau Clinet Pomerol

Dessert: Creme Caramel med torkade frukter Vin:1983 Tokaji 5 Puttonyas Chateau Megyer

Pris: 3750 kr / person

PIVO OKT 2023-160.jpg
bottom of page