top of page

mån-lör 17.00-sent

Varje pusselbit är viktig

Ett lyckat restaurangbesök är som ett pussel där varje bit har betydelse för helheten.

Hos oss på Restaurang Meet är våra råvaror, köket & personalen de centrala pusselbitarna.

 

Detta i samklang med en i detalj noggrant uppbygg interiör, skapar just den helhet som bidrar till att varje besök på Restaurang Meet blir angenäm upplevelse.

Inredningsdesign som håller

När vi planerade interiören för Restaurang Meet var målet att skapa en design och trivselfaktor man som gäst vill återvända till, ett koncept som dessutom skulle hålla över tid. Sedan dess har vi jämte kontinuerligt underhåll hela tiden jobbat med små förbättringar på detaljnivå, men alltid enligt det grundkoncept vi började skissa på för snart 15 år sedan.

 

Att vi därefter alltjämt har ständigt återkommande gäster ser vi som en varm och tydlig bekräftelse på att vi valde rätt väg att jobba utifrån.

En komfortnivå utöver det vanliga

Den totala upplevelsen på Restaurang Meet definieras och ramas in av vårt koncept kring interiören. Komfortnivån ska vara lika hög som era förväntningar på vår mat oavsett vilket bord ni får. Om ni bokat ett besök hos oss 1 år i förväg eller lyckats få en sista minuten-bokning spelar ingen roll.

 

Som gäst på Restaurang Meet kan ni förvänta er en sittning och service där personalen alltid strävar efter att göra just ert bord till det bästa.

bottom of page