.


















.

Desserter


Choklad, sorbet, parfait, bär
120:-

Creme brulèe, kvällens sorbet
110:-

Baskisk cheesecake, blåbär, yoghurt
110:-

Kaffegodis, tryfflar, marmelad
50:-

Husets ostar, marmelad, bröd 
1p 140:- / 2p 210:-


Är du överkänslig mot en råvara, eller om du är allergisk, vänligen upplys din servitör/servitris.
Så ska vi göra allt vi kan för att  erbjuda en trivsam upplevelse.




Dessertviner

Tesauro Recioto Della Valpolicella DOC
Corvina, Rondinella.
De skrödade druvorna torkas på bastmattor likt Amaroneviner innan de pressas och jäses.
Vinet lagras på 225-liters ekfat i 12 månader, man bevarar noggrant restsockret för att få ett perfekt dessertvin

6cl 110:-


Croft 10 year old Tawny Port 
Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinta Roriz, Tinta Barroca
Basvinerna lagras på 630-liters ekfat med en diskret rostning, en neutral sprit tillsätts när vinet nått 6-7 vol-%. Basvinerna blandas sedan till det färdiga vinet enligt husets recept. Restsocker 113 g/L.

6cl 110


 

Har ni frågor kring meny och/eller bokning 
vänligen ring 031-180 550 eller klicka här »
 

.








.

En köttrestaurang med många utmärkelser och utmärkta vitsord.
Restaurang Meet har flera år blivit utnämnd till Årets Köttkrog


Läs recensioner på Tripadvisor här »

.














 

.














.

.














.

Skäm bort en vän och dela vår passion för noggrant uvalda och väl tillagade råvaror
Öppet mån-lör 17.00-sent Söndagar stängt, Boka 031-180 550

KONTAKT:
Restaurang Meet
Geijersgatan 12,  Göteborg 
031-180 550
meet(@)restaurangmeet.se

 

ÖPPETTIDER:
Öppet mån-lör 17.00-sent
Söndagar stängt